Totalleverandør til varebiler får erfaren sælger

Mandag 29. august 2022 kl: 10:17
Af: Redaktionen

VanKompagniet A/S, der er totalleverandør af udstyr til varebiler, der i starten af året åbnede en afdeling på Fyn, har tilknyttet flere medarbejdere til organisationen. Senest har virksomheden ansat Jacob Albertsen, som nu indgår i det sjællandske salgsteam

Totalleverandør til varebiler får erfaren sælger
VanKompagniet har ansat Jacob Albertsen til sin afdeling i øst.
Jacob Albertsen er ny salgskonsulent hos VanKompagniet A/S og skal tage sig af kunder i den østlige del af Danmark. Jacob Albertsen har tidligere været ansat hos eksempelvis RTT og SmartVan.


- Jacob har på mange måder den helt rigtige profil til at servicere vores kunder, hvor han kommer med en solid og lang baggrund inden for autobranchen. Han har et stærkt og bredt netværk, samt erfaring som både rådgiver og varetager af opbygning af varebiler. Det er netop den kombination af kompetencer og viden, som vores sælgere skal besidde, påpeger Michael Pettersson, der er direktør og partner i VanKompagniet A/S.

 
Jabob Albertsen ser frem til at bidrage til den fortsatte udvikling af VanKompagniet.

 
- Jeg har fået en fantastisk velkomst, hvor det allerede fra start har været tydeligt, at der kontinuerligt bliver delt erfaringer på kryds og tværs, og at der ikke er langt fra tanke til handling. Det var også nogle af de primære årsager til, at jeg takkede ja til jobbet. For mig er det den bedste måde at udvikle både medarbejdere og en organisation, hvilket i sidste ende altid vil tilgodese kunderne, siger  Jacob Albertsen.


 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.