Udstillere og gæster var tilfredse med transportmesse i øst

Mandag 5. september 2022 kl: 09:40
Af: Redaktionen

Udstillere og gæster var tilfredse med transportmesse i øst
Magnus på fem år hyggede sig med at køre fjernstyret gaffeltruck på AMU’s stand for transportuddannelser.

Godt 60 leverandører af stort og småt til transportbranchen kunne i weekenden glæde sig over godt vejr og pænt besøgstal på Transport Øst-messen i Greve syd for København

Udstillere og gæster var tilfredse med transportmesse i øst
Energiselskabet CircleK udstillede en kinesisk produceret Geely sættevognstrækker, der anvendes til test af e-methanol poduceret ved PtX-metoden.
Som det efterhånden er blevet en tradition, blev messen åbnet af Greves borgmester Pernille Beckmann (V) lørdag formiddag. Og da dørene blev lukket søndag eftermiddag, havde 5.020 besøgende lagt vejen forbi Mercedes-Benz CPH i Ventrupparken. Det er en anelse flere end i 2021, hvor besøgstallet nåede op på knap 5.000.


- Det er gået supergodt i år, siger Jeanette Route, der er administrerende direktør i Danske Transport Medier, der arrangerer messen, og som blandt andet udgiver Lastbilmagasinet.


- Jeg har fået en masse positive tilbagemeldinger fra både store og små udstillere - herunder leverandører af alt fra lastbiler og kraner over opbygninger, påhængsvogne og tilbehør til gaffeltrucks, forsikringsprodukter og alt derimellem, siger hun.


Transport Øst har været afviklet hvert år siden 2009 bortset fra 2020, hvor en vis pandemi reducerede den til en virtuel oplevelse. Årets messe var den 13. i rækken, men det bragte tilsyneladende ikke uheld over messen.


- Det glæder mig især, at mange af udstillerne har fået gode leads, de kan arbejde videre med. Jeg har endda hørt, at flere af udstillerne direkte har ekstra salg af deres produkter, så jeg kan kun være tilfreds med årets messe, fastslår Jeanette Route.


Transport Øst er hvert år placeret i den første weekend i september, hvilket i 2023 ligger lørdag 3. og søndag 4. september.
























Poulsen Biler udnyttede pladsen maksimalt med præsentation af to forskellige kærrer og en dolly.




Frode Laursen forsøgte at kapre nye undervognmænd på Transport Øst.









Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.