Fælleskommunalt affaldsselskab tager affaldet med krog

Fredag 28. oktober 2022 kl: 12:48
Af: Redaktionen

Fælleskommunalt affaldsselskab tager affaldet med krog

Nomi4s, der er et fælleskommunalt selskab ejet af Holstebro, Lemvig, Skive og Struer kommuner, har taget en ny fire-akslet Volvo FM opbygget med kroghejs hos opbyggervirksomheden Sawo's afdeling i Holstebro

Kroghejset er et Multilift Ultima 26Z.59-kroghejs, der har en en tip- og optrækskapacitet på 26 ton. Det har hydraulisk tiltbar og forskydelig krog og er beregnet til kasselængder på mellem 4,0 og 6,6 meter.


Hejset er leveret med Performance Flex-pakke, som omfatter en boks med automatisk sekvenskontrol, så alle funktioner kan køre i én arbejdsgang, eller man kan køre manuelt med tippelad og krogtårn.


Derudover har kroghejset ilgang, der giver ekstra høj hastighed ved aflæsning af tomme containere, hurtigtip, der giver hurtig tipfunktion og sænkning samt Safe speed - bevægelsesdæmpning ved aflæsning samt Groeneveld centralsmøringsanlæg.
 

Hejset er monteret på et Volvo FM 500 8x2-chassis med tripple bogie.


Den nye lastbil med kroghejs skal køre syv dage om ugen og ventes at komme op på omkring 12.000 tømninger årligt.


Om Nomi4s:
  • Nomi4s er et fælleskommunalt ressourceselskab ejet af Holstebro, Lemvig, Skive og Struer kommuner
  • Nomi4s har administrationsadresse Hjermvej 19, 7500 Holstebro
  • Nomi4s blev stiftet 1. januar 2014
  • Nomi4s servicerer omkring 148.000 borgere i de fire ejerkommuner
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.