Transportmesse i Herning tiltrak 23.778 besøgende

Mandag 24. april 2023 kl: 10:29
Af: Redaktionen

Transportmesse i Herning tiltrak 23.778 besøgende

I løbet af de tre dage, hvor Messecenter Herning dannede ramme om Transport 2023, lagde 23.778 besøgende vejen forbi. Det betød, at tælleapparaterne registredede 97 flere gæster i 2023, end det var tilfældet, da Messecenter Herning var vært for Transport 2021, der fandt sted i september 2021. Blandt gæsterne kom omkring 1.500 fra blandt andet Norge, Sverige og Tyskland, hvilket var tre gange flere end i 2021

Året transportmesse - Transport 2023 - var den 17. i række af transportmesser i Herning. I år havde 362 udstiller valgt at stille op rundt på samlet 90.000 kvadratmeter i 14 haller. Derudover var der også aktiviteter på udendørsarealerne.

 
- Den fortsatte opbakning til Transportmessen gennem 35 år glæder mig meget, og især opbakningens bredde blandt alle aktører og interessenter i branchen fra forhandlere, importører og organisationer til transportkøbere, vognmænd og chauffører. Takket være dem og den helt rigtige messestemning glæder vi os over igen at have dannet rammen om mødestedet for hele den samlede transportbranche, siger Georg Sørensen, der er administrerende direktør i MCH A/S.


- Som messemand glæder det mig særligt, at alle fremhæver værdien af de personlige møder, og messens muligheder for dialoger om branchens tidsaktuelle emner og nye grønne transportløsninger, siger han videre.

 
Næste transportmesse i Herning vil efter de nuværende planer finde sted 3.-5. april 2025.
 
 
Kåringer på Transport 2023:
  • Vinder af DTL - Danske Vognmænd og Jyske Finans' Den Grønne Transportpris: Frede Andersen & Søn A/S, Næstved
  • Vinder af Danske Speditørers EFFIE-pris: H.P. Therkelsen A/S, Padborg
  • Årets Varebil: VW ID. Buzz Cargo


Vindere af DM for Transportlærlinge:
  • Chaufførlærling: Christian Nørskov fra Jyderup Gods, ZBC Slagelse
  • Lagerlærling: Marcel H. Reker fra Frode Laursen A/S, EUC Nordvestsjælland






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.