Fire-akslet lastbil med kran skal bruges til entreprenørkørsel

Mandag 8. maj 2023 kl: 10:32
Af: Redaktionen

Fire-akslet lastbil med kran skal bruges til entreprenørkørsel

Den første uge i maj leverede Volvo Truck Center Ringsted en ny fire-akslet Volvo FH 540 8x4 til Claus Steensen i Stenlille nord for Sorø på Vestsjælland. Den nye fire-akslede forvogn er opbygget med tre-vejstip og bagmonteret kran hos HMF i Roskilde


Fire-akslet lastbil med kran skal bruges til entreprenørkørsel
Claus Steensens nye Volvo FH540 er leveret med sovekabineførerhus med New York-indretning, 13 liters 540 hk motor og I-shift-gearkasse. Dertil kommer stor sikkerhedspakke, airbag i førersiden, Volvo Dynamic Steering, tandemakselløft, adaptivt fjernlys og I-Park cooler.


Claus Steensen har valgt Volvo Guldkontrakt på bilen med omkostningskontrol uden uventede omkostninger og uplanlagte driftsforstyrelser. Inkluderet i Guldservicekontrakten er desuden Uptime Care inkluderet som standard, hvilket giver en optimeret serviceplan baseret på det faktiske forbrug på lastbilen. 


Den nye Volvo FH er lakeret hos AUMA i Frederikssund, plysset hos FL-Buur i Vrå og klargjort hos Volvo Truck Center Ringsted


Den er finansieret via Volvo Finans og solgt og leveret af Rasmus Vedel fra Volvo Truck Center Ringsted.

Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.