Lastbilproducent bygger nyt distributionscenter til reservedele

Onsdag 30. august 2023 kl: 10:15
Af: Redaktione

Lastbilproducent bygger nyt distributionscenter til reservedele
(Illustration/fotografik: DAF)

Paccar Parts er begyndt byggeriet af et nyt, topmoderne distributionscenter for reservedele (PDC) i byen Massbach i den sydtyske delstat Bayern. Det første spadestik blev fornyligt taget ved en officiel ceremoni, der markerede starten på en investering på 85 millioner euro. Med det nye center kan Paccar udvide af reservedelsforsyningen til DAF-kunder i Tyskland, Schweiz og det østlige Frankrig

- Det nye distributionscenter bidrager til at styrke vores brancheførende reservedelsforsyning yderligere til DAF forhandlere og kunder i Tyskland, Schweiz og den østlige del af Frankrig, siger Dick Leek, der er administrerende direktør for Paccar Parts Europe.


Det nye anlæg på 22.000 kvadratmeter - 2,2 hektar - bliver placeret på en 22 hektar stor grund og forventes at åbne i 2024. Distributionscenter er designet til at yde service i verdensklasse til DAF's forhandlernetværk med forsendelser og hasteordrer, der kan leveres inden for få timer.


Distributionscentret får en lagerkapacitet på over 80.000 forskellige dele.


Distributionscentret i Massbach vil anvende den nyeste teknologi og løsninger - eksempelvis stemmestyret materialehåndtering, det mest avancerede scanningsudstyr og automatiserede emballeringssystemer, der gør ordreudførelsen mere effektiv.


På miljø- og energisiden peger Paccar på, at bygningen skal drives af solenergi og omfatte "grønt tag"-koncepter. Miljøvenlige varmepumper skal opretholde bygningstemperaturen hele året rundt. Der vil blive installeret opladningsfaciliteter til elektriske lastbiler på stedet, og alt udstyr til materialehåndtering vil være elektrisk, hvilket resulterer i nul-emissioner og støjsvag drift.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.