To nye tiptrailere kan til samme rumme 123 kubikmeter

Torsdag 7. september 2023 kl: 14:00
Af: Redaktionen

To nye tiptrailere kan til samme rumme 123 kubikmeter

Virksomheden Kurt Holm & Sønner A/S i Tørring mellem Vejle og Nr. Snede, har fornyligt taget to nye fire-akslede Kel-Berg tiptrailere i brug. De to nye tiptrailere rummer hver 61,5 kubikmeter i kasse, der har åbenbare sider og automatisk rullepresenning

Om de to nye Kel-Berg tiptrailere, der er leveret af Lastas i Hedensted:

Chassis-opbygning:
  • Længdevanger opsvejst i boks-profil 
  • Stærke tværvanger og forstærkninger
  • Cyklistværn i begge sider

Kasse-opbygning:
  • Udvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem
  • Sider fremstillet i 40 mm alu-profiler med 2,5 mm indvendig og 2,0 mm udvendig godstykkelse. Siderne er beklædt med 10 mm kunststofplader i en højde på 1.250 mm.
  • Bunden er fremstillet af 7 mm alu-plade og beklædt med 15 mm kunststofplade
  • Arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder i forenden
  • To-delt ca. 9.000 mm lang og 600 mm høj oplukkelig venstre side
  • Stigebeslag inklusiv stige, Kel-Berg værktøjskasse samt kost- og skovlebeslag monteret i venstre side

Kel-Berg trailerne er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede bagaksler med tromlebremser og hæve-/sænkeventil. Første aksel er føftbar, mens fjerde aksel er både løftbar og selvstyrende.


De nye trailere er leveret af Anders K. Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


Kurt Holm & Sønner A/S har mere end 50 års erfaring med stykgodstransport, containerudlejning og levering af sand og grus til private og store erhvervsprojekter i alle disse år. Virksomheden beskæftiger sig også med blokvognskørsel, kran, special-, entreprenør- og containerkørsel i Midt- og Sydjylland. 


Lidt om Tørring:
Navnet Tørring er afledt af gammeldansk "thur", som betyder tør - altså det tørre område. Tørring ligger på en moræneknude nord for et naturligt overgangssted på Gudenåen, der udspringer i Tinnet Krat nordvest for Tørring 72 meter over havets overflade.

En anden af Danmarks store åer, Skjern Å har sit udspring omkring seks kilometer et sted syd for Nr. Snede omkring 68 meter over havets overflade ikke langt fra Tørring. Der er omkring 100 meter mellem de to åers udspring.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.