Danmarks første elektriske 19 tons stilladsbil er fransk og opbygget med kran på Fyn

Fredag 3. november 2023 kl: 13:00
Af: Redaktionen

Danmarks første elektriske 19 tons stilladsbil er fransk og opbygget med kran på Fyn

For en månedstid siden leverede Renault Trucks Danmarks første elektriske stilladsbil opbygget med kran til LHK Stillads A/S, der har hjemsted i Humlebæk syd for Helsingør. - Vi er opmærksomme på at være mere miljøbevidste, og det afspejler sig også i vores transportmidler, lyder det fra Lars Kanstrup, der er administrerende direktør og ejer af stilladsfirmaet, som han startede for 35 år siden

Virksomheden har i dag øget fokus på miljøvenlige løsninger og ønsker dermed også at køre grønnere. Det var derfor en stor dag, da LHK Stillads tirsdag 26. september fik leveret sin nye to-akslede, elektriske Renault Trucks D-Wide E-Tech 4x2 19 tons stilladsbil.


Den nye Renault Trucks D-Wide, der er lakeret i LHK Stillads’ gule farve og byder er blandt andet leveret med:
  • Global Cab førerhus 
  • 4 x 66 kW batteripakke 
  • E-PTO - kraftudtag
  • Komfortstole
  • Køleskab
  • Højresvings- og bakkamera

Bilen er hos opbygget fra Fyns Karosseribyg i Odense med blandt andet en HMF 2310-kran med otte hydrauliske udskud, der giver den en rækkevidde på 21,5 meter med en byrde på 490 kg. Outdoor Media har stået for montering af reklamer i firmaets røde farve.


Christian Lennett fra Volvo Truck Center/Renault Trucks Taastrup har stået for salg og levering af den nye stilladsbil.6. oktober 2022 fortalte vi også om en ny stilladsbil til LHK Stillads. Den gang var der tale om en dieseldrevet  Renault Trucks D-Wide 6x2 - 26T med en 8-liters seks-cylindret motor på 320 


Interesserede kan læse mere om den lastbil her:

Lastbilen er bygget op til stilladserKlik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.