Vognmand fik en ny opbygning for et par uger siden

Onsdag 15. november 2023 kl: 10:19
Af: Redaktionen

Vognmand fik en ny opbygning for et par uger siden

Uge Vognmandsforretning i Uge ved Tinglev i Sønderjylland fik for et par uger siden leveret en ny fire-akslet Scania R 590 B8x4 opbygget med bagmonteret kran på krankonsol og hejs hos Sawo i Kolding

Sawo i Kolding har opbygget den nye fire-akslede Scania med en Hiab X-HiPro 302 E-6 XSD kran, der hører til i 30 tm-klassen. Kranen, der har seks hydrauliske udskud og XS Drive radiostyring, er bygget til alsidige opgaver og har HiPro - Hiab's avancerede styresystemet - der søger for, at kranføreren kan manøvrere præcist, sikkert med fuld kontrol over kranens funktioner og ydeevne. Med til kranen har Sawo leveret en Kinshofer-sandgrab af typen KM 622-500.

Hejset, som Sawo i Kolding også har monteret, er et Sawo CLF432S-3W-wirehejs med en optrækskapacitet på 28 ton. Uge Vognmandsforretning derudover valgt et Sawo-krankonsol, hvorpå der er monteret en ståplatform med stige og trin. 





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.