Bilhandler er endt i skifteretten

Onsdag 24. april 2024 kl: 10:33
Af: Redaktionen

Sø- og Handelsrettens skifteret har taget selskabet DK Biler 1924 ApS med CVR-nr: 38787705 under konkursbehandling. Selskabet, der blev etableret 11. juli 2017, beskæftigede sig med salg af personbiler, varebiler og minibusser

Statistidende skriver, at Sø- og Handelsretten har taget selskabet, der 24. januar i år blev begæret tvangsopløst af Erhvervsstyrelsen, under konkursbehandling på grundlag af en begæring, som retten modtog 18. april.


Advokat Finn Lynge Jepsen, der har adresse i Stockholmsgade i København Ø, og som ind til konkursen har været likvidator for selskabet, er udpeget som kurator.


Der er ikke berammet møde til valg af kurator eller nedsættelse af kreditorudvalg. Begæring herom fra en fordringshaver skal fremsættes skriftligt overfor Sø- og Handelsrettens skifteret inden tre uger efter denne bekendtgørelse.


Enhver, der har en fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til at anmelde sit krav til boets kurator inden fire uger efter bekendtgørelsen i Statstidende opgjort pr. konkursdagen.


I det senest offentliggjorte regnskab, der dækker 2022 havde selskabet et underskud på 289.000 kroner og en egenkapital på minus 1.185.000 kroner.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.