Forsiden
      

Italiensk transportvirksomhed bestiller 1.500 lastbiler hos svensk leverandør

Fredag 19. juli 2024 kl: 12:23
Af: Redaktionen

Italiensk transportvirksomhed bestiller 1.500 lastbiler hos svensk leverandør

Den italienske transport- og logistikkoncern, Lannutti Group afgivet en ordre på 1.500 nye Volvo FH Aero-lastbiler som led i en løbende fornyelse af koncernens flåde af lastbiler til fjerntransport. Det er en af de største ordre, som Volvo Trucks har fået. De 1.500 lastbiler skal leveres i løbet af i år og næste år

Lannutti Group, der har hovedkvarter i Cuneo syd for Torino i Norditalien, råder over en flåde på over 2.500 lastbiler, der er opererer i otte europæiske lande. De nye Volvo FH Aero-lastbiler bliver alle udstyret med Volvos nye CMS-kamerasystem (Camera Monitor System), der erstatter almindelige sidespejle med forbedret aerodynamik, udsyn og sikkerhed som resultat.


- I vores løbende fornyelse af Lannutti Group's lastbilflåde prioriterer vi altid køretøjer med lavt CO2-udslip i kombination med højt komfort- og sikkerhedsniveau for vores chauffører og alle øvrige trafikanter, siger Valter Lannutti, der er administrerende direktør hos Lannutti Group. 


- Ud over den brændstofbesparende I-Save-teknologi, der allerede er implementeret 100 procent i vores flåde, sigter vi nu mod at udnytte fordelene ved CMS-kamerasystemet og det forbedrede aerodynamiske design, siger han videre.


Valter Lannutti peger på, at partnerskabet med Volvo Trucks vil give Lannutti Group mulighed for at fortsætte mod nul-emissioner.


Hovedparten af de lastbiler, som Lannutti har bestilt, skal køre på bæredygtigt HVO-brændstof (Hydrotreated Vegetable Oil), der kan produceres af affaldsprodukter, og som reducerer CO2-udledningen med op til 90 procent i forhold til kørsel på fossil diesel.


Hos Volvo Trucks fremhæver man, at Volvo FH Aero er udviklet med brændstofeffektivitet og sikkerhed i fokus. Det nye aerodynamiske førerhusdesign er op til fem procent mere brændstofeffektivt end sin forgænger - blandt andet på grund af en ny forlænget front. Desuden bidrager Volvo Trucks' nye CMS-kamerasystem til brændstofbesparelser takket være det aerodynamiske design, men det forbedrer også trafiksikkerheden i kraft af et forbedret direkte udsyn for chaufføren - og forbedrer også udsynet i mørke og i regnvejr.


Brændstofbesparelserne med den nye Volvo FH Aero kommer oven i de seneste års effektiviseringer af drivlinen på Volvos FH-lastbiler, herunder Volvos I-Save-drivlineteknologi. Brændstofbesparelserne i Volvo FH-lastbilserien og den nye FH Aero betyder betydelige reduktioner i CO2-udledningen og driftsomkostningerne. 


Den nye Volvo FH Aero leveres i fire varianter - FH Aero, FH Aero Electric, FH Aero med gasmotor samt FH16 Aero. 


De 1.500 nye Volvo FH Aero-lastbiler til Lannutti Group vil blive leveret i løbet af 2024 og 2025.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Maskinstation tipper med ny fire-akslet trailer
- Tysk lastbilproducent viser ny let elektrisk lastbil på transportmesse i Hannover
- Sengen på traileren er ikke en soveplads - men plads til maksimal fleksibilitet
- Elektrisk lastbil fra Vestsverige får 600 kilometers rækkevidde
- Transport Expo'24 i Taastrup har 44 udstillere
- Weekenden byder på transportudstilling i Taastrup
- Transportvirksomhed førte anhængeren over broen til Fyn
- Lastbiler med ny gasmotor begrænser kilometerafgiften
- Koreansk bilproducent præsenterer koncept for elektriske erhvervsbiler
- Shipping-koncern med aktiviteter over det meste af verden har hentet ny maskintrailer i Hedensted
- Containerservice har overført en anhænger fra Jylland til Sjælland
- Piller kommer med ny gardintrailer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst