Chaufføren valgte det bedste ude og inde, da lastbilen skulle udskiftes

Tirsdag 21. december 2021 kl: 10:29
Share  


Af: Redaktionen

Chaufføren valgte det bedste ude og inde, da lastbilen skulle udskiftes

Volvo Truck Center i Aalborg har leveret en Volvo FH 8x4 til Vennelyst A/S i Hjørring til krævende kørsel, blandt andet anlægstransport og terrænkørsel.

Jesper Warming, chauffør hos Vennelyst A/S i Hjørring, var med helt fra start, da det blev besluttet at hans gamle Volvo skulle skiftes ud med en ny. Det har ifølge Jesper Warming været en lang og lærerig proces.

Den store kran er bygget på en Volvo FH 8x4, tandembagaksel med navreduktion. Motoren er en 540 hk med 2600 Nm. Gearkassen er I-Shift med krybegear, der gør at igangsætning med tunge læs går som en leg.

Softwaren i gearkassen er fremstillet til krævende anvendelsesformål, såsom anlægstransport og terrænkørsel.

Der er sat mange af de sjove krydser, blandt andet Komfort+ Førerhuspakke, der indeholder fuld elektronisk aircondition med solsensor, tågesensor og kulfilter. el-betjent tagluge, to armlæn på førerstol, el-betjent solskærm og flere opbevaringsrum.

Herudover har bilen My Truck, adaptive LED lygter, lastindikator, Volvo Dynamisk Styring med personlig indstilling, 33 l køleskab under køjen, oliefyr og meget andet.


Opbyggerene i Aalborg har pyntet bilen med ekstra lys og lygter samt monteret andet ekstra udstyr ifølge aftale med Jesper Warming.

Bilen er solgt af Laurits Damgaard og leveret af Volvo Truck Center i Aalborg.Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.